Poseer poppen voor newborn fotografie…

Mag ik jullie voorstellen… De modellen voor mijn workshops newborn fotografie. ūüôā

3 prachtige newborn babypoppen met een realistisch aanvoelend babygewicht.  Het gewicht is zo verdeeld dat het hoofd echt ondersteund moet worden tijdens het poseren. Ze vallen enorm in de smaak bij mijn cursisten en zijn een geweldige aanvulling op mijn workshop newborn fotografie.  Met name het hands-on kunnen oefenen met wrappen is een game changer. Iets dat je natuurlijk nooit binnen een groepsworkshop met echte baby aan kunt bieden. Zou jij je baby uitlenen om tijdens een workshop door jan en allemaal opgepakt en ingewikkeld te worden? Ik niet. Natuurlijk is het wrappen van een pop anders dan een wriemelende baby, maar het is net als het strikken van veters, je zult eerst moeten leren wat welke kant op moet. Hoef je daar eenmaal niet meer over na te denken dan is het met een echte baby helemaal niet moeilijk meer.

En daarnaast hebben we de beschikking over StandInBaby.

StandInBaby is speciaal ontwikkeld met de newborn fotograaf in gedachte. Deze pop mag je eigenlijk niet zo noemen, het is een educatief werktuig.  StandInBaby, SIB in het kort, is net als eerder genoemde newborn popjes helemaal op gewicht gebracht.  Maar SIB heeft ook anatomisch correcte lichaamsverhoudingen met dito gewicht. Dankzij slimme uitsparingen zijn de bewegingen zeer realistisch en laten handen, voeten, hoofd en heupen zich niet verder draaien dan normaal gezien mogelijk zou zijn.

Samen vormt dit viertal een perfect modellen setje, alle poses en wraps die je maar wilt leren zijn op een veilige manier te demonstreren en hands-on te oefenen!. En omdat het er in totaal 4 zijn kan ik verschillende set-ups klaar zetten waardoor we binnen 1 workshop ongekend veel informatie kunnen behandelen. Poseren op de beanbag, met ouders, in props, wrappen, licht, camerahoeken en standpunten etc.