Bonfoto vakfotografie

Workshop fotografie en Fotografie cursussen

Sinds 2005 kun je bij Bonfoto terecht voor fotografische workshops en opleidingen.

De Bonfoto workshops onderscheiden zich door de zeer persoonlijke opzet. Kleine klasjes met kennis overdracht als voornaamste doel. Geen tijdrovende voorstelrondes, er is in geval van een groepsworkshop gedurende de lunch voldoende gelegenheid elkaar te leren kennen en voor de liefhebbers is er een Facebookgroep om na de workshop in contact te blijven met de mede cursisten.

Mijn streven is workshops te verzorgen zoals ik die zelf zou willen krijgen. Workshops gegeven met passie in een fijne sfeer waar je je welkom voelt en boordevol nieuwe kennis en inspiratie de deur weer verlaat. Alle vragen met betrekking tot je workshop zijn welkom en zullen zonder terughouden van informatie worden beantwoord.

Ik werk graag “a la carte” of “on demand”. Dat wil zeggen dat je van harte welkom bent om privé of samen met één of meerdere mensen een maatwerk workshop te komen volgen wanneer het jou/jullie  het beste uitkomt.

Alles is in principe mogelijk mits haalbaar. Zo begrijp ik prima dat het aantrekkelijk kan lijken om meerdere disciplines op 1 dag te behandelen om (reis)kosten te besparen. In sommige gevallen is dat echter af te raden omdat er dan eenvoudigweg te weinig tijd is om alles net zo uitvoerig te behandelen als ik zou doen wanneer we slechts 1 discipline per workshop aanpakken. Dat komt de kwaliteit van de lesstof niet ten goede. Maar wanneer een combinatie wel mogelijk is, bijvoorbeeld omdat je met beide disciplines of een van beide disciplines al ervaring hebt of je er zelfstandig of door eerdere workshops in hebt verdiept, dan denk ik heel graag met je mee om de voor jou perfecte workshop samen te stellen.

Mail of bel me gerust voor meer informatie.

IMG_2700