Bonfoto vakfotografie

Workshop hondenfotografie.

De workshop hondenfotografie is geschikt voor iedereen die mooiere foto’s van zijn of haar hond(en) wil leren maken. Een heerlijke ontspannen workshop waarin alle ins en outs specifiek voor hondenfotografie worden behandeld.

Door middel van een fotopresentatie worden zaken als standpunt, compositie en perspectief toegespitst op hondenfotografie in beeld gebracht. Daarnaast ontvang je talloze tips en trucs, do’s en dont’s uitgelegd met voorbeelden uit de praktijk.

Optimale camera instellingen voor bijvoorbeeld het fotograferen van actie en mooie sprekende portretten worden uiteraard ook besproken. Na de theorie gaan we naar buiten om het geleerde in de praktijk te brengen. Deze workshop is geschikt voor zowel beginnende als ook voor gevorderde fotografen.

Afhankelijk van de wensen kunnen we de workshop afsluiten met een blok photoshop. Is hier geen behoefte aan breiden we de praktijk wat uit.

Het theoriegedeelte van deze workshop is ook zeer geschikt als twee uur durende lezing zonder praktijk voor grote groepen. Bijvoorbeeld voor op hondenschool, rasvereniging, of hondenclub.

Workshop hondenfotografie met praktijk.

Datum: In overleg.
Locatie: Bonfoto te Nijetrijne of in overleg. (vraag naar de locatie voorwaarden)

Dit is een privé workshop, er worden dus geen groepen samengesteld. Je mag echter tot maximaal 5 extra deelnemers meebrengen.

Zo zou je bijvoorbeeld in je familie- of kennissenkring, op Facebook of op een forum waar je actief bent kunnen informeren of er meer mensen interesse hebben.

Duur: 6 a 7 uur
Minimaal aantal deelnemers: 1
Maximaal aantal deelnemers: 6
Prijs:1 persoon 350,-
Prijs:2 personen 225,- p.p
Prijs: v/a 3 personen 150,- p.p
Reiskosten 0,40 cent p. km. Uiteraard worden voor mijn eigen locatie geen reiskosten berekend.

Workshop hondenfotografie zonder praktijk.

Datum: In overleg.
Locatie: In overleg. (vraag naar de locatie voorwaarden)
Duur: 2 uur
Maximaal aantal deelnemers: onbeperkt
Prijs: €180,-
Reiskosten 0,40 p. km.


Als fotograaf ingeschreven bij de KvK? Workshops zijn volledig aftrekbaar bij de belasting! Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Aanmelding via email

IMG_2700