Privé workshops en mentoring newborn fotografie


Workshop newborn fotografie 1 op 1: € 350,-

 • Datum: in overleg.
 • Tijd: 6 uur, aanvangstijd in overleg
 • Locatie: Lindedijk 5, Nijetrijne.
 • Aanmelding: via email
 • Betaalwijze: vooraf middels overboeking.

De workshop is inclusief:

 • Gratis parkeren op eigen terrein.
 • Lunch, koffie en/of thee.
 • Cheat sheet met alle tijdens de workshop behandelde onderwerpen en aandachtspunten.

Wanneer je 1 extra deelnemer meebrengt betaal je €225,- p.p.

TIP: Niemand die met je mee wil? Plaats een oproepje op je favoriete fotografie forum of op Facebook in een van de vele newborn groepen!

Tijdens deze 1 op 1 workshop Newborn fotografie leer ik je alles wat je moet weten om zelf aan de slag te kunnen als newborn fotograaf. We kunnen het programma zoals te lezen in de groepsworkshop newbornfotografie volgen maar omdat we 1 op 1 werken kunnen we daar naar believen vanaf wijken. Misschien heb je wel helemaal geen belangstelling voor het maken van trucagefoto’s (composit images in het Engels, vaak foutief vertaald naar composietiefoto’s) en besteed je die tijd liever aan extra poses en/of aan verschillende wrap methodes.

Misschien worstel je zo nu en dan nog met daglicht (alle hier getoonde foto’s op de spiegel en het zadel na zijn daglichtfoto’s), of juist met studiolicht.  Misschien heb je nog vragen omtrent het instellen van je camera, over werken met reportage flitsers of daglichtlampen. Ook kunnen we extra aandacht besteden aan marketing, klant contact, portfolio opbouw,  prijsberekening en nabewerking. Kortom, een privé workshop newborn fotografie is een geweldige investering in je bedrijf!

sil_035

Gedurende deze basis workshop werken we niet met een echte baby.  Werk je liever wel met een echte baby, kijk dan bij de newborn mentoring sessies verder op de pagina.

Ik werk met StandInBaby. StandInBaby is een educatieve tool speciaal ontwikkeld voor de newbornfotograaf.  Daarnaast beschik over speciaal voor dit doel gemaakte  newborn poseer-poppen. Deze popjes hebben een realistische afmeting met een realistisch gewicht. Het hoofdje moet ondersteund worden en ze laten zich in iedere newborn pose leggen en zijn perfect voor wrap oeveningen. Dankzij dit viertal kan ik je een complete workflow, meerdere set-ups en poses laten zien. Zonder onderbrekingen voor voedingen, verschoningen, etc.

Poses met ouders, op de beanbag, wraptechnieken, gebruik van props  en samengestelde  foto’s waarbij één foto wordt opgebouwd uit meerdere beelden om de baby ten alle tijde veilig te houden.

Ik beschik over verschillende achtergrondsets en beanbags, daglicht, dachlichtlampen, reportageflitsers en studioflitsers zodat je meerdere mogelijkheden kunt bekijken en dus een goed doordachte keuze kunt maken wanneer je nog spullen aan moet schaffen.

Vragen? Bel gerust! :)


Newborn Mentoring met echte baby: € 325,-

  • Duur:  3 uur
  • Datum:  in overleg op een doordeweekse dag
  • Locatie:  Lindedijk 5, Nijetrijne, of locatie naar keuze (prijs = excl. reiskosten)

Til je werk naar een hoger niveau tijdens een mentorsessie. Vraag wat je wilt vragen, leer wat je wilt leren!

Tijdens deze drie uur durende newborn workshop werken we met een echte baby.

Je kunt zelf een sessie boeken en mij inhuren als mentor. In dat geval kom ik naar jou of naar de locatie van de baby en werken we met je eigen spullen. Tijdens deze sessie zal ik de baby poseren en zie je mij aan het werk terwijl je zelf fotografeert en alles mag vragen wat je wilt.

Of je laat mij de newborn regelen waarbij je kunt kiezen of je wilt werken in mijn studio met daglicht, daglichtlampen of flitslicht. Tijdens deze sessie werken we met mijn spullen en zal ik de baby poseren en fotograferen, je ziet mij aan het werk, je mag mij assisteren, vragen stellen en mee fotograferen.

Mentor sessies van 3 uur zijn het perfecte vervolg op een basis workshop en een perfecte aanvulling voor newbornfotografen die de puntjes op de i willen zetten en hogerop willen

Mentorsessies zijn per half uur uit te breiden, bijvoorbeeld wanneer je na de newborn sessie de gemaakte foto’s wilt nabewerken, en extra vragen wilt stellen die je liever niet bespreekt in bijzijn van de ouders van de baby. Bijvoorbeeld over je portfolio, marketing, prijsbepaling of wanneer je extra poses en wraps wilt oefenen.

Extra tijd is ter plaatse bij te boeken a €45,- per half uur.
Reiskosten €0,45 p. km


Als fotograaf ingeschreven bij de KvK? Workshops zijn volledig aftrekbaar bij de belasting! Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Aanmelding via email