Bonfoto vakfotografie

Workshop studiofotografie

De workshop studiofotografie is geschikt voor beginnende studiofotografen en mensen die zelf al een studioset hebben en nog wat begeleiding zoeken. Het betreft hier een 1 op 1 workshop, er worden dus geen groepen samen gesteld.

Je kiest zelf het hoofdonderwerp, honden, katten, portret of een combinatie.

Je leert het verschil tussen het gebruik van paraplu’s, softboxen, snoots, striplichts en andere omvormers zoals bijvoorbeeld honingraten en barndoors. Daarnaast leer je diverse basis opstellingen zoals een wit onderwerp op een witte achtergrond (high key) en een zwart onderwerp op een zwarte achtergrond (low key), klassieke belichtingsmodellen en het zogenaamde “shapen” met licht.

Verder gaan we uiteraard in op onderwerp specifieke settingen aangezien het fotograferen van huisdieren in een studio een geheel andere aanpak vereist dan het maken van een mooi portret.

Ben je al meer gevorderd, dan is er de masterclass. Geef je zelf aan waar je meer over wilt weten. Dit bespreken we voorafgaande de workshop, liefst telefonisch. Dat is het mooie van een 1 op 1 workshop, die kunnen we helemaal aanpassen aan je eigen niveau en wensen.

Voor hondenfotografie en kattenfotografie zijn er modellen aanwezig.
Bij portretfotografie wordt er in principe geoefend op elkaar/mij en een mannequin.

Datum: In overleg.
Locatie: Bonfoto studio te Nijetrijne.
Duur: 3 uur

Prijs: op aanvraag


 

Aanmelding via email

IMG_2700